Όροι Χρήσης

Διαβάστε προσεχτικά τους όρους χρήσης που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ιστοσελίδας Gigifashionroom.gr προς του επισκέπτες της. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης. Το Gigifashionroom.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, μονομερώς το περιεχόμενο και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό του τόπο και αφορούν στα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η ιστοσελίδα προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους χρήστες-καταναλωτές να αγοράσουν διαδικτυακά προϊόντα γυναικείας ένδυσης και έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών και την ικανοποίηση των απαιτήσεων τους. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια και μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρεία για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών..Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).Οι πληροφορίες που παρέχετε στον διαδικτυακό μας τόπο υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ενότητα «Πολιτική Απορρήτου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Με την παροχή των στοιχείων σας και τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση της πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και παρέχετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των στοιχείων και πληροφοριών που μας παρέχετε.Επιπλέον, δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται για τον λογαριασμό πελάτη –που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία –και για φόρμα επικοινωνίας.

COOKIES

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και εμείς χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες

ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς.O πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της εταιρείας ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και του λογαριασμού του πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον πελάτη άτομα.H ιστοσελίδα παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης σε ιστοσελίδες τρίτων (links)- Τα links παρέχονται προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με αποκλειστική ευθύνη τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ

H ιστοσελίδα μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες των πελατών μας πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά η’ με τηλεφωνική επικοινωνία.Λαμβάνοντας το αίτημα της παραγγελίας σας,ελέγχουμε την διαθεσιμότητα και προχωράμε στην διεκπεραίωση της. Με την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας επιλέγετε μέθοδο πληρωμής με:

1)Αντικαταβολή Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

2)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ:GR35 0171 1090 0061 0912 8208 295

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας με κόστος 3,00€ με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά στην περιγραφή του προϊόντος .Οι ώρες παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένες και οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 09.00-20.00 Δεν πραγματοποιούνται αποστολές / παραδόσεις το Σάββατο. Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων. Σε προϊόντα που είναι σε πρόσφορα δεν γίνονται επιστροφές-μόνο αλλαγές και αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας). Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς (χρέωση παραλήπτη) με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Το ποσό που θα επιστραφεί είναι το καθαρό ποσό του προϊόντος που αγοράσατε, χωρίς τα έξοδα αποστολής που καταβλήθηκαν για την αγορά του. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς . Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και είναι πιθανόν να προκύψει επιβάρυνση για τον πελάτη της τάξεως των 2 - 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση.
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να το αποστείλετε για αντικατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6971670626 και 6948895138. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής .

© 2022 Gigi Fashion Room. All Rights Reserved. Powered by web-doctor.gr
facebook instagram