Αποστολές και επιστροφές

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας με κόστος 3,00€ με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά στην περιγραφή του προϊόντος .Οι ώρες παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένες και οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 09.00-20.00 Δεν πραγματοποιούνται αποστολές / παραδόσεις το Σάββατο. Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων. Σε προϊόντα που είναι σε πρόσφορα δεν γίνονται επιστροφές-μόνο αλλαγές και αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας). Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς (χρέωση παραλήπτη) με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Το ποσό που θα επιστραφεί είναι το καθαρό ποσό του προϊόντος που αγοράσατε, χωρίς τα έξοδα αποστολής που καταβλήθηκαν για την αγορά του. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της τράπεζας Πειραιώς . Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και είναι πιθανόν να προκύψει επιβάρυνση για τον πελάτη της τάξεως των 2 - 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει: 

  • Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση.
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να το αποστείλετε για αντικατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

© 2022 Gigi Fashion Room. All Rights Reserved. Powered by web-doctor.gr
facebook instagram